Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δέμα από την Α΄τάξη του 4ου Δ.Σ. Αμαλιάδας

Κάποια στιγμή σήμερα είχαμε μια μεγάλη έκπληξη! Μας ήρθε το πολυαναμενόμενο δέμα από τα Ψηφιακά Πρωτάκια και την αξιαγάπητη δασκάλα τους , την κυρία Ελένη. Αδύνατον να περιμένουμε! Ανοίξαμε αμέσως το μεγάλο δέμα τους και οι εκπλήξεις που έκρυβε μέσα έκαναν κάθε μουτράκι να κοιτά με προσμονή!


Πανέμορφα σακουλάκια , ζωγραφισμένα με πολλή αγάπη , μοιράστηκαν σε όλους!


Και κάθε σακουλάκι έκρυβε μέσα του μια λαχταριστή λιχουδιά που μας έκανε πολύ πολύ χαρούμενους!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν...
Κάτω από τα σακουλάκια βρήκαμε τα όμορφα γράμματα και τις ζωγραφιές των φίλων μας! Αμέσως τα διαβάσαμε...




Τέλος , τα υπέροχα κοχύλια που έφτιαξαν τα παιδιά της κυρίας Ελένης την προηγούμενη εβδομάδα μας έδωσαν μεγάλη χαρά, όπως και το φυλλάδιο για την Ολυμπία, που μας έκανε να ευχηθούμε να μπορούσαμε να την επισκεφτούμε!
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την εξαιρετική συνάδελφο και φίλη Ελένη Χρυσανθακοπούλου για το υπέροχο γράμμα της , αλλά και τα πολύ ωραία βραχιόλια που μου έφτιαξε με τους μαθητές της! Υπόσχομαι πως θα τα φοράω όλο το καλοκαίρι!



Συνάδελφοι, με τη συνεργασία πετυχαίνουμε θαύματα!!!

3 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου, τα βραχιολάκια σού πηγαίνουν μια χαρά!!!!Χαιρόμαστε που χαρήκατε τόσο πολύ!!!Σας στέλνουμε τη βαθιά και ειλικρινή αγάπη και φιλία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα όμως τα μικρούλια σου πώς χαίρονται!!!!Το βλέπω από το κοριτσάκι που βάζει τα χέρια στο στόμα του!!Η χαρά μας λοιπόν είναι διπλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδες χαρα!!!!Το χαρηκαμε αρα πολυ Ελένη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή